Členské 2015

Členovia, ktorí si ešte neuhradili členský príspevok na rok 2015 majú možnosť si ho zaplatiť do 15. marca. Po tomto termíne budú pri platení považovaní za nových členov.


Pomaly sa končí lezecká sezóna 2014, tak nezabudnite do 31.12. odovzdať  mailom výstupy a výsledky z pretekov. Taktiež je potrebné zaplatiť členské do konca roka. Tlačivo na výstupy nájdete [..TU] a informácie ohľadom členského v sekcii [Členstvo]. Členské môžete uhradiť v hotovosti v kancelárii klubu resp. správcu haly, alebo prevodom na účet: 12134372/0200. Ako variabilný symbol uveďte číslo preukazu JAMES (ak ho máte) a do správy pre prijímateľa: „CLENSKE 14 a svoje meno“.

Na výročnej schôdzi boli schválené nové pravidlá bezpečnosti a metodiky. Podrobnejšie informácie nájdete v sekcii [Metodika]. Zoznam ľudí (zverejnený na FB koncom minulého roka), od ktorých bude vyžadovaná info o absolvovanie kurzu, je stále aktuálny. Niektorí členovia zo zoznamu sa zúčastnili tohtoročných metodických dní. Ešte stále je však veľa členov, ktorí nadali žiadnu info o absolvovaní základného kurzu.

Pridaj komentár