Jarná sezóna

Jarná sezóna

Jarná sezóna sa nám preklopila do druhej polovice tak prinášame prehľad Manínskej lezeckej ligy.

Peťo Šofranko
na Bielej stene vyliezol Tobogan 9 PP na Tichej Samsona 9- PP na Domaniži: Troch Kráľov 9- FL, Veľké Tajomstvo 9- PP, Šikmú plochu 9 PP a ešte škodil aj na Súľove: Kniha džungli 9 PP, CD 9-(skoro OS), Súľov náš každodenný 9- OS a Tabula rasa 9+ PP.

Aleš Baranek
Bol v tichosti na Tichej Samson 9- PP, na Súľove: Súľov náš Každodenný 9- PP a asi hlučnejší v Domaniži Traja Králi 9- PP.

Juraj Kvaso Kvasnica:
Si šplhol a bol z toho Samson 9- PP, Sifónová bombička 9- PP v Domaniži a Súľov náš každodenný 9- PP. Hlavne za toho Samsona palec hore.

Komár
Šikma plocha 9 Domaniža

Robo Fapšo
Barikáda 9- Domaniža

Peter Maco
Tabula rasa 9+ OS, Chiméra 8a Súľov

Gambo
Sa najskôr rozboldroval na Držkovej: opici kral 7A, sun wu kung 7A a pridal S-pax 7B potom sa prešiel na Sulove v Hrane 1624 9 PP kde si namádžoval v najťažšom kroku. Flashol Duplex 8+/9- a dal Axela 9- . No a druhým pokusom vyliezol Tobogan 9 PP na Bielej.

Frenky
Tiež na začiatku bol viac na boldroch ako na umelej stene a na Turí prekonal Jarnú únavu 7B a na Pekle Toxický Dionýzooz 7A a Jeden svet nestačí 7B. Potom bol v Moravskom krase a výsledok: South-park 9-/9 PP, Šipkovy Kral 9-/9 PP, Epita 9 PP a Knoflikova valka  9 PP. V Súľove sa zastavil po Flash Rodea 9- a na Vlne sa prešiel cez Pláž 10- PP

Palo Macúš
na Držkovej: Opici kral7A, Sun wu kung7A, Emil nadenicek SD 7A,Maxipes fix 7B, Winterpleš 7B+. Na Turi Jarna Unava 7B a na Súľove Yelov jersy 8+/9- Flash, Duplex 8+/9- OS a ešte Opus dei 9+/10- PP

Andraj Kamas
pridal na Súľove tri nové cesty: Moby dick 10 1. PP, Kapitán Morgan 9+/10- 1. PP, X Grip 10

Woki
vyliezol na Súľove Haloween 10- PP.

Tomáš Plevko
vyliezol cestu Marioneta 10/10+ v Ospe a Kobra 10+/11- vo Višňovom

Palo Macúš

Pridaj komentár